A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський центр позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області

Всеукраїнська науково-практична конференція

Дата: 19.04.2024 13:37
Кількість переглядів: 10

     З метою привернення уваги державних та громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень; підвищення фахового рівня керівниківучнівських лісництв 16-17 квітня 2024 року в онлайн-форматі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворимо ліси разом» з теми «Відтворення лісів в умовах воєнного стану».
Як керівник гуртка «Юні лісівники» та учнівського лісництва «Лісовичок» на даному заході презентувала доповідь про вирощування лісових культур з використанням інноваційних технологій. Дякую організаторам конференції за змістовний захід, учасникам конференції – за цікаві ідеї з досвіду роботи.
   Сьогодні кожен українець особливо має розуміти важливість справи відтворення лісу, висаджування дерев. Україна і на фронті, і в тилу бореться за своє майбутнє. І майбутня незалежна, вільна Українська держава має бути з лісами. Кожне посаджене дерево – це вагомий внесок у зелену скарбницю майбутнім поколінням.

Світлана ГОНЧАР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень